Η εταιρία μας

Online Yacht Charting
Η Papoulakis Yachting δημιουργήθηκε το 2008 από τον Παπουλάκη Μιχάλη  με πολύ αγάπη για την θάλασσα και τον θαλάσσιο τουρισμό.  Το 2016 αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Παπουλάκης και η εταιρεία μεγαλώνει τον στόλο της και επεκτείνει την παρουσία της σε περισσότερες βάσεις  και σε περισσότερους δημοφιλείς θαλάσσιους προορισμούς της Ελλάδος. 

Η Εταιρεία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και από την σύσταση της προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες της να βιώσουν την μοναδική εμπειρία του θαλάσσιου τουρισμού με  ιστιοφόρα σκάφη  σε τιμές πολύ προσιτές και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα

 Οι διακοπές με ιστιοφόρο είναι μία μοναδική εμπειρία που μπορούμε όλοι να χαρούμε με την οικογένεια και τους φίλους, οι διακοπές που στην ουσία πραγματοποιούνται μέσα στην θάλασσα  είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα τα οποία συνήθως θυμόμαστε σε όλη μας την ζωή.

 Εμείς από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να βιώσετε την μαγεία των θαλάσσιων διακοπών μέσα από τον υπέροχο κόσμος της ιστιοπλοΐας.


Τα σκάφη και το προσωπικό της Εταιρείας μας είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν και να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά με τις μοναδικές παραλίες, που μόνο με σκάφος μπορείτε να επισκεφτείτε.