Προορισμοί

Η Μήλος είναι ηφαιστειακό νησί του Αιγαίου. Το γνωστό άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου βρέθηκε στη Μήλο το 1820 ενώ το αντίγραφο βρίσκεται στο αρχαιολογικό μουσείο της Μήλου στην Πλάκα. Η Μήλος έχει πολλές παραλίες εξαιρετικής ομορφιάς. Κάθε παραλία που πρόκειται να επισκεφτεί κάποιος κατά την διάρκεια του στο νησί θα δει πως είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη και αυτός είναι ο λόγος που την κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο στις Κυκλάδες αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

#Μήλος #Αιγαίο Πέλαγος

Η Αμοργός είναι κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Πήρε το όνομά της από το φυτό αμοργίς και διαθέτει δυο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη. Πρωτεύουσα είναι η χώρα Αμοργού με κύριο λιμάνι τα Κατάπολα. Οι κάτοικοι ασχολούνται παραδοσιακά με τη γεωργία, την κτηνοτροφία αλλά και την αλιεία. Η Αμοργός αποτελεί ιδανικό προορισμό για πεζοπορία. Υπάρχουν μονοπάτια που ξεκινούν ή/και καταλήγουν σε κάποιον οικισμό και προσφέρουν στον επισκέπτη εκπληκτικές εικόνες φυσικού τοπίου.

#Αμοργός #Αιγαίο Πέλαγος

Η Ρόδος είναι ένα νησί της Ελλάδας που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Το «σμαραγδένιο νησί» όπως το αποκαλούν, κατακλύζεται κάθε χρόνο από χιλιάδες τουρίστες από όλα τα μέρη της Γης που το επισκέπτονται για να απολαύσουν τη θάλασσα, τη φύση και τα αξιοθέατα του. Η Ρόδος φημίζεται για τις παραλίες της , μια παραλία στην Λίνδο διακρίθηκε στις 10 καλύτερες της Ευρώπης, για τα κρασιά της, τα σύκα της, το θυμαρίσιο μέλι που παράγει κ.α.

#Ρόδος #Αιγαίο Πέλαγος

Η Κως είναι ελληνικό νησί του Αιγαίου. Είναι πλούσιο σε ιστορικά μνημεία και παρουσιάζει αρχαιολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον. Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του νησιού είναι οι ατελείωτοι ποδηλατοδρόμοι, γι αυτό και πολύ συχνά η Κως χαρακτηρίζεται ως το νησί του ποδηλάτου. Όλο το νησί μια απέραντη παραλία με πεντακάθαρα γαλάζια νερά προσφέρουν ατελείωτες ώρες ξεκούρασης και διασκέδασης.

#Κως #Αιγαίο Πέλαγος