Οι υπηρεσίες μας

Οι πρόσθετες παροχές που σας προσφέρει η εταιρεία μας, έχουν σαν στόχο να αποδεσμευτείτε από κάποιες αναγκαίες δραστηριότητες πάνω στο σκάφος και να τις αναλάβουν επαγγελματίες για λογαριασμό σας.

Skipper

Ο skipper είναι ένας επαγγελματίας καπετάνιος ο οποίος αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διακυβέρνηση του σκάφους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες του σκάφους εάν επιθυμείτε, μάλιστα ο skipper θα σας βοηθήσει στην σωστή μετάδοση γνώσεων από ένα έμπειρο άτομο.

Μάγειρας

Επαγγελματίας chef θα φροντίζει για εσάς σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σερβίροντας σας γαστρονομικές απολαύσεις. Επιλεκτικά και γευστικά γεύματα θα σας περιμένουν μετά το κολύμπι καθώς επίσης και μοναδικά cocktails με το ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο.

Καμαριέρα

Το σκάφος είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό σπίτι που και αυτό χρειάζεται την καθημερινή φροντίδα. Επαγγελματίες καμαριέρες αναλαμβάνουν να το διατηρούν σε άψογη κατάσταση.

Προμήθεια Τροφίμων

Αναλαμβάνουμε χωρίς κανένα κόστος να αγοράσουμε και να μεταφέρουμε στο σκάφος όλα τα τρόφιμα που θα μας υποδείξετε. Η μοναδική σας επιβάρυνση θα είναι μόνο η αξία των τροφίμων.

Πρόσθετες ΥπηρεσίεςΠροσωπικό Ασφαλείας

Οι ανάγκες όπως και οι δραστηριότητες είναι διαφορετικές από άτομο σε άτομο. Για τον λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας σχεδιάζονται πάνω στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη του επιθυμητού επιπέδου ασφαλείας που χρειάζεται.

Παραλαβή Πελάτη

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραλάβει τους πελάτες μας από το αεροδρόμιο ή οποιονδήποτε σταθμό αυτοκινήτου ή τρένου τελείως δωρεάν για αφίξεις εντός πόλεως.

Ξεναγός

Με το σκάφος είναι δεδομένο ότι θα επισκεφτείτε θαλάσσιους προορισμούς για πρώτη φορά. Ένας επαγγελματίας ξεναγός θα σας περιμένει στην προβλήτα για να σας γνωρίσει όλα τα αξιοθέατα της περιοχής, την ιστορία και τα έθιμα του τόπου , τα παραδοσιακά καταστήματα με τις μοναδικές τοπικές λιχουδιές.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο να σας περιμένει στην Μαρίνα όταν θα φτάσετε; Η Εταιρία μας αναλαμβάνει δωρεάν και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος να βρει για λογαριασμό σας το αυτοκίνητο που χρειάζεστε και να σας το παραδώσει στο σημείο που το χρειάζεστε.